diumenge, 30 de març del 2014

Amb el cul mullat

Dons si, aquesta vegada els homes del temps no s'han equivocat a les seves prediccions, d'això hem donat compte en Fulgui, Josep V., Dani i Ferran.

No les teníem totes, canvi d'horari, amenaça de pluges, Gran premi de Malàisia, …, però ja sabeu que no hi ha res que aturi aquest grup d'intrèpids riders, els altres, els que tenen dos dits de front s'han quedat tranquil·lament a casa, gaudint d'unes hores addicionals de son.

Però no sé si heu vist les darreres notícies dels del 18%, aquests s'estan posant en forma. Sortides els caps de setmana i els dimarts i dijous/divendres (a les 3 de la tarda), ens estan robant als membres de l'equip (en Bartu i el Flores, ...) i als fitxatges que no es consoliden (la Sònia, la Cristina, ...). També estan aconseguir que els de LA TACA surtin amb ells.

A veure Paco, no em convidis un dia laborable a les 15:30, ja m'agradaria però l'únic que em fa és enveja malsana!! (és broma convida'm quan vulguis).

Tornant al tema, a les 7:30 no plovia, així que hem sortit direcció Can Maçana. La idea era fer un Castellolí o, perquè no, un Cogulló.

Com ens hem vist sobrats de forces (Josep, si que et senten bé les vacances) hem pujat pel camí de l'EADA, on hem descobert un corriolet que ens ha fet guanyar 3 metres de trajecte. També hem vist que el corriol de Serra Alta està força malmès, fins i tot en Fulgui amb la seva flamant doble ha hagut de posar el peu a terra!!

Les quatre gotes que han començat a caure s'anaven intensificant a mida que ens apropàvem a Can Maçana, on decebuts hem hagut d'avortar la sortida.

Per mes INRI al Dani no se li ha acudit una altre cosa que punxar la roda del davant, no l'hem canviat, només hem posat una mica d'aire per poder arribar a casa, on hem gaudit de la calorosa rebuda per part de les nostres respectives parelles per consolar-nos de la malaguanyada sortida.

Jo estic des-gaudint de les darreres sortides amb el ferro, cada dia va pitjor: el pedalier té més moviment que els malucs de la Shakira, no tinc pràcticament dibuix a les cobertes que es degraden més que els pneumàtics durs dels Ferrari i sobretot que en el punt de mira tinc aquests objectius:
- SCOTT SCALE 730, 27,5
- ORBEA ALMA M50 27,5
- KTM MYROON ELITE 27

Si alguna es posa a tir.... en dues setmanes és meva.

Ah! i els punts:
J. Vives: 74
Dani: 70
Fulgui: 70
Ferran: 70


1 comentari:

  1. Ferran estas de nuevo invitado a salir con nosotros cuando quieras. Pero ya sabes te tendrías que amoldar a nuestros horarios.
    Respecto a los riders que dices que se están cambiando de grupo, simplemente es que los tratamos bien y no les hacemos sufrir mucho. Pero tranquilo que los animaré a que también salgan los domingos con vosotros.
    Por cierto no me olvido ninguna semana de leer el blog. Me parecen muy chulas tus cronicas.
    Un saludo compañeros y si os animáis ya sabéis. Publicamos las salidas en el facebook del BTT 18% y en el del club ciclista esparreguera.

    ResponElimina