diumenge, 16 de desembre del 2012

Un altre dels grans ha caigut

Nois, estava a punt de fer la crònica de la sortida d'aquest cap de setmana, quan m'he assabentat pel Facebook que Iñaki Lejarreta ha mort atropellat aquest matí quan practicava ciclisme.La veritat és que s'et queda mal cos i comprens com pateix la família cada diumenge (o dissabte) quan sortim a gaudir de les nostres bicicletes.

Bé i respecte a nosaltres, avui hem fet alguna cosa més. Sembla que us tingui que arrossegar per anar més enllà que un Can Maçana.
A més hi ha una persona a la que li haurem de fer un pla d'entrenament personalitzat, perquè s'ha d'anar a poc a poc si no et vols cremar!!!

Ja se sap, arriba el fred i mengem més (jo m'he engreixat 4 kg en tres setmanes!!), ens fa mandra sortir i qualsevol excusa és bona per quedar-se a casa (que si surto a sopar fora, que les bessones no m'han deixat dormir, que...).

Dons els herois d'avui (Manolo, Josep S., Dani, Pali, Pau i Ferran) hem fet un Castellolí, amb alguna ensopegada i caigudeta però que no ha anat més enllà, i s'ha de dir que hem arribat amb prou dignitat. 

Mireu el gràfic:

I les dades:
 Distància amb altures      45.21 km
 Ascen.acum.                       867 m
 Altitud Màxima                  713 m
 V.mitjana mov.                   13 km/h
 Duració                               4:42:51

I aquí us presento un vídeo amb els corriols de Castellolí i alguna ensopegada:

Salut, bici i aneu amb compte companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada