diumenge, 27 de maig del 2012

Para empezar, Can Maçana

Ei companys, podríem dir que ja estic a un 40% de la meva recuperació. La veritat és que avui ja hem pogut fer el coll de Can Maçana, i això sense que els participants a La Tavascà, ens hagin enganxat. 

El dia ha començat amb una gran decepció: el Pali no s'ha presentat, i això que tots estàvem frisosos per tastar les delícies gastronòmiques que segur que ens ha portat (orujo, sobaos, quesada, i algun bou de mar).
També s'ha desmarcat el Dani, que està de mudances i ha vingut a viure prop de casa per oferir-se a fer de cangur de les bessones del Fulgui que, tampoc s'ha presentat. 

A primera hora del matí estaven, els germans Sicilia (Manolo i Josep), en Pepe Flores, els dos benjamins (David i Guillem) i el redactor d'aquesta crònica. Hem sortit direcció Collbató, i algú ha pujat a un ritme un pel superior a les seves possibilitats, oi Guillem?

M'ha agradat que la gent que m'anava avançant reduïa la marxa en part sorpresos per veure'm a sobre de la bici i per preguntar-me com em trobava (Toni de Lataca, Sancho, etc.). 

La resta de la pedalada no té més història, hem arribat com hem pogut a Can Maçana. Jo molt millor del que em pensava, i la veritat és que el ritme no ha estat gaire fluix, i si no us ho creieu mireu la velocitat mitjana en moviment (i la velocitat màxima). Al final de la sortida he arribat un pel tocat a l'espatlla. 

 Distància amb altures
 31.27 km
 Ascen.acum.
 700 m
 Altitud Màxima
 721 m
 V.mitjana mov.
 13 km/h
 Duració
 03:19:46
 Temps parat
 00:45:20
 Velocitat màxima
 41 km/h



També he enregistrat un vídeo com a prova fefaent de la sortida (no com d'altres que diuen que fan rutes mítiques i no aporten evidències). La música "Nit de lluernes", que és el millor del vídeo, torna a ser de Nyaksu



2 comentaris:

  1. Bueno,en primer lugar quisiera dar las gracias a todos por el apoyo que me estabais dando estos trece dias.Vaya compañeros que tengo!Hoy no he salido por que la bici necesita un mantenimiento y no tenia tiempo hacerlo.El proximo domingo tan poco saldre por que tengo una visita eslovaca pero no dejare de montar en bici todavia me queda la de carretera y asi me mantendre en forma.Ferran,a ver si te recuperas rapido y te pones en forma como antes!

    ResponElimina
  2. Pali, no se lo tengas en cuenta, es que no saben escribir.

    ResponElimina