diumenge, 20 de maig del 2012

Etapa 9: Abadin-Navia

Avui faré una traducció literal del parte de guerra:

Hola amics, primer de tot donar-vos les gràcies pel suport que està rebent de part de tots en aquesta aventura (no crec que sigui pels nombrosos comentaris a les cròniques, penso que ho diu per a que no li reclamem l'orujo i els sobaos).

He sortit des d'Abadin per la nacional fins a la costa i seguint la costa fins a Ribadeo. He pres la nacional fins a Navia, tal i com estava planificat. Faré nit a un càmping a Puerto de la Vega.

La costa meravellosa, en particular la platja de Las Catedrales. El dia ha estat fantàstic molt de sol i reservant forces per a la muntanya que s'apropa.

Si voleu veure la ruta al wikiloc cliqueu aqui

Si em pregunteu per què no he posat el track amb el meu programa, és que he estat molt enfeinat posant el meu gràfic, si xicots, avui he sortit amb la BTT, més o menys com l'etapa del Pali (15,26 km i 189m d'alçada acumulada). M'han acompanyat  David, Guillem i Josep S. (i les trucades insistents de la Núria quan ja feia més d'una hora que pedalava). En Dani ha estat baixa d'última hora per problemes de salut (i perquè pintava pluja).

He fet un vídeo on el millor és la música (d'un colega de la feina)


La setmana vinent, torno. Demà una nova crònica del Pali

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada