dimecres, 23 de maig del 2012

Etapa épica

Aquest titular no correspon a l'etapa d'avui d'en Purito Rodríguez que, val a dir, s'ha posat avui com a líder del Giro.

Es tracta del resum de l'etapa del Pali, a les 22:00 l'he trucat per veure com estava (aquest migdia m'ha trucat un parell de vegades però no l'he pogut atendre).

Feia veu de derrotat, acabava d'arrivar al càmping i no havia ingerit res de menjar des del migdia, i encara havia de muntar la tenda de campanya, i tot per culpa de les indicacions d'un lugareños al bonic poble de Cabrales (no se si la respiració entretallada era pel cansament o per la gana).

Us explico la ruta: ha sortit de bon matí des d'Avín direcció a Cabrales, el dia solejat, perfecte per buscar  alternatives, i és aqui on l'han vist amb cara de pardillo i li han comentat que la ruta la podia fer via A-264 fins a Bejes. El que no li han comentat és que aquesta carretera es converteix en pista pedregosa des de Sostres, de fet és una carretera poc ciclable que circula per la carena dels picos d'Europa.

Suportant temperatures de sensació de més de 30ºC, al arribar a Bejes fent memòria de la família dels amables habitants de Cabrales ha pres rumb cap Ojedo i en plena pujada del port ha trencat la cadena.  

Els vint-i-tants quilòmetres de pujada se li han fet eterns, però quan ha fet el cim ha vist la llum i s'ha deixat caure fins a Cervera de Pisuerga on farà nit. 

Demà ja arriba a destí en una etapa que podríem catalogar de passeig i regocijo.

Li he dit que recuperi forces a la "zona humeda" de Lleó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada