diumenge, 12 de febrer del 2012

Duiuespicinglish, ...

Avui, i per a que no se'ls hi pugessin els fums als repartidors del trebol, i malgrat la rasca que feia, hem acompanyat al Pali, Manolo i al Dani a la sortida.

Ha vingut un nou fitxatge que ens ha donat molta conversa (en anglès). Per fi he trobat una utilitat a les sortides en bici !! 
L'Igor només té una pega que són els 23 anyets, i s'ha ajuntat amb el Pali. Literalment: m'han destrossat el maluc. 

El més llest ha estat en Fulgui que hàbilment, quan ha vist el panorama,  ha punxat la roda a la Font del Còdol, ha punxat la seva i les tres que li han deixat en Manolo, en Josep i en Pali (quines casualitats). I pobret ha hagut de tornar a casa.




 Distància amb altures
 39.67 km
 Ascen.acum.
 877 m
 Altitud Màxima
 604 m
 Duració
 03:50:38
 Temps parat
 00:52:00
 Energia
 1443 Kcal
 V.mitjana mov.
 14 km/h
 Velocitat màxima
 57 km/h

 
A mig camí ens hem hagut de tornar, ja que havíem d'anar a veure com les nostres filles eren apallissades per l'equip de Bàsket de Sant Fruitós, però en Pali i l'Igor han continuat per enllestir la Pali's revenge.

Diumenge vinent tornarem, i farem La Portals 2012.

Salut, artrosi i bici 

1 comentari:

  1. Anònim13.2.12

    Quiero comentar desde el anonimato que como grupo ciclista somos un desastre, que si buenas bicis, que si ropita de marca, pero nadie tuvo una cámara de 3 euros en condiciones, todas pinchadas. En fin, tuve que parar cuatro veces para volver a hinchar la rueda.
    Espero veros a todos esta semana en la zona bici para comprar cámaras, no tengo nada más que decir, espero que hayais disfrutado de la salida.

    ResponElimina