dijous, 20 d’abril del 2017

Més detalls de la Bailaora

Vist que no hi ha hagut cap reporter que ens hagi il·lustrat amb les seves gestes, continuaré desvetllant més detalls de la nostra amiga bailaora.

Fins ara coneixeu les seves corbes més dolces:



Però si li posem una mica de color a aquest relleu, la dolçor es converteix en amargor 


El millor que podem fer és contextualitzar-lo per a que sigueu conscients de la sortida que us estem proposant:

Sí, es tracta de la sortida que, com a mínim, un cop l'any fem pels vols del Corredor del Montegre i quasi ja tenim definit el e-roadbook:

Davant de l’èxit de les darreres convocatòries, Direcció de Cursa ha fet un traçat un pel diferent al de les anteriors edicions.

Si, tornem a passar per la Creu de Canet on la foto amb la nova equipació serà l’enveja de tots els clubs ciclistes del Montserratí, també passarem per la Creu de Rupit, lloc on l’any passat uns quants riders esquinçaren la cua del colibrí.

Aquesta darrera acció, com tots coneixeu, va ser fortament criticada pel partit animalista, tant que va fer perillar la continuïtat d’aquesta sortida. Amb molt bon criteri, Direcció de cursa ha dissenyat un traçat en el que sigui pràcticament impossible esquinçar cap tram.

Tanmateix, per poder assegurar la màxima assistència a l’acte, també ha programat trams lúdics per a que tothom pugui gaudir d’una fantàstica pedalada:
A qui no li agraden els parcs d’atraccions?, dons enguany farem el Dragon Khan!!.

Us deixo amb aquestes boniques imatges per obrir boca:



I aquestes no són totes les sorpreses que us tenim preparades, però tranquils, a mida que s'apropi la fita us les anirem desvetllant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada