diumenge, 11 de novembre del 2012

La Gran Travesía

Diumenge, 8:00 hores, temperatura aproximada 10ºC, localitat: Esparreguera. 

Quatre insaciables bikers (Manolo, Dani, Josep i Sebas) disposats a emprendre una de les fites mes arriscades de la setmana: La sortida dominical. 

Havia de presentar-se en Fulgi que ja té reparada la seva flamant TREK, però les bessones tenien massa gana com per deixar sortir al papi, com a recompensa ens envia aquestes fotos familiars: 



Com no havia risc de que saltés cap punt, per començar els nostres herois tenien pensat fer la llarga, les antenes,Castellolí i el centre geogràfic per tornar per Marganell acabant la ruta de La Portals. 

Però en arribar al Bruc uns amenaçadors núvols negres han fet desistir tan àrdua empresa, així que, malgrat jugar-se-la a mullar-se han decidit pujar a Can Maçana sense esmorzar. Una bona fita mereixedora de ser recordada per als anals de la història. 

Ah, en Pali i jo tant sols hem feu una pedaladeta de res: la Berga-Santpedor de 58,15 km, millorant, malgrat els embussos i els fang, en més de cinc minuts el temps de l’any passat. Com sempre, hem tingut el inestimable ajut d’en Jordi Navarro, que ens ha acompanyat des de Santpedor a Berga a una deshora, matinant quan podia dormir (Jordi et devem un esmorzar).

Com podeu comprovar tot el recorregut és baixada:

I com no he pogut assolir la meva fita, l'any vinent em toca repetir, i no val l'excusa de que m'he tornat a quedar sense frens, que el canvi contínuament saltés de pinyons i que l'ipod no em canviava de cançó... 

Salut i bici !!!

1 comentari:

  1. supongo que el titulo se refiere a la superpedalada berga santpedor.antes de que nos veamos el proximo domingo procura limpiar la bici y el casco .cuando estas mucho tiempo bajando suelen estrellarse todos los insectos. Ferran eres un crac.

    ResponElimina