diumenge, 14 d’octubre del 2012

Sebas, el retorno

Caram, si que ha plogut des de la darrera vegada que en Sebas ens va acompanyar. Bé la veritat és que pluja, ben poca, el que ha passat es força temps.

Que us puc dir, segueix igual, no ha crescut (i això es molt, perquè quan passem dels 40 només creixem en horitzontal per la zona abdominal), segueix tenint un maquinorro de bike  i quan ha arribat a Can Maçana ha decidit que ja era hora de tornar (avui s'ha de dir que tenia una bona excusa). Com estic molt cofoi li dedico aquest vídeo:

Si ja sé que vaig anunciar que avui faríem slatroP aL, però no estava assegurada la presència d'en Flores i era capital que ens acompanyés ja que ho l'ha intentat de fer en varies ocasions i sempre s'ha perdut. I com el Sr. Barto havia dit que ens acompanyava li volia mostrar els nous camins a Castellolí.

Finalment en Flores s'ha presentat, amb en Dani (que amb l'ALEXANDRA van fer l'assistència a la sortida a Andorra), Manolo i Pali. També ens ha acompanyat en Lluís que l'hem recollit per casa seva, on li han sortit varis voluntaris per cuidar de la casa a les seves absències.

La sortida ja la coneixeu:

(bé la variant trialera Collbató - Els Italians era per fer-la més interessant)
Dades
 Distància amb altures
 46.80 km
 Ascen.acum.
 931 m
 Altitud Màxima
 721 m
 V.mitjana mov.
 8.2 km/h
 Velocitat màxima
 58 km/h
 Estrebades musculars
 2 (quadriceps d’en Lluís)

 Avaries
 1 (rodaments del pedal esquerre del Ferran a fer punyetes)



I res més, Salut i bici

1 comentari:

  1. Anònim16.10.12

    Ole ese video y su edición, la música un poco monótona pero esta guay. Algún día volveré y espero que con bici nueva.

    ResponElimina