divendres, 31 d’agost del 2012

No tiene nombre...


Bé aquesta croniquilla la realitzo a petició d'altres bikers que volien fer algun comentari davant dels lamentables fets que s'han produït el dia d'avui.

Us poso en antecedents: amb vista a les properes fites importants que algú ha proposat realitzar, i per acomiadar com cal les vacances d'estiu, avui havíem quedat en Manolo, en Flores, el senyor Bartu i el que escriu aquesta crònica.

Eren les cinc de la tarda, i com a mínim el propòsit era fer un Castellolí. 

Però una persona desangelada, ha boicotejat deliberadament la seva bike: 
Com pot petar d'aquesta manera una tubular? i el que és pitjor, com carai li surten aquests bonys al posar una càmera?

Res, que hem estat intentant reconstruir la malaurada roda, i quan hem aconseguit reparar a mitges la coberta, el biker se n'ha desdit de la sortida al·legant que la direcció feia saltirons i que era difícil de governar.    

Finalment hem casi fet el camí de les batalles, i hem tornat cap a casa: 32,3 km i 484 m de desnivell.



I ara, feu els comentaris.

1 comentari:

  1. Anònim1.9.12

    Bueno primeramente disculpar por la perdida de tiempo en la salida a los tres biker-mosqueteros( de no ser asin hubieran caido unos 32 Km. mas ! SEGURO ¡.
    Entonces al ver que mi maquina de montaña no estaba en codiciones de rodar, decidi cambiar y pasarme a rodar con la de carretera, (menos mal que lleva luz) pues si eran las 18:20 h.cuando me disponi a salir y las 22:10 h. cuando llegaba a casa, 74 km de rrecorrido con la subida a montserrat incluida (seguro que no hubiera sufrido tanto si la salida hubiese sido con los tres bikers de la montaña).

    bueno saludos a todos y a la espera de que hacer el Domingo..... Esparreguera-Pons ?

    Jose F.

    ResponElimina