dilluns, 27 d’agost del 2012

Pim Pam

Avui no es que m'hagi agradat la sortida sinó que diumenge vinent repetim.

Quina sort que el Santi hagi perdut  la sortida amb els seus companys, avui ens ha il·luminat amb una sortida de quasi 50 km que m'han semblat pocs i que si no fos perquè tenia dinar amb la família hauriem allargat fins a 60 o 70.


Tenia molt clar que com a mínim havíem de fer un Castellolí. En Manolo i Pali (que van sobrats volien fet uns 97 amb les seves flaques), però els herois dels BTT no podíem baixar dels 50 km.

El que no m'esperava és el motí que en JOSEP S., DANI i FULGUI han fet al arribar a Can Maçana: que és l'aniversari de ma filla, que les bessones estaran plorant, que ...). Res, que han tornat cap a casa i no han pogut GAUDIR de la pedalejada d'avui. I encara menys del fabulós entrepà de truita amb pernil a Castellolí.

Mireu el perfil:

I la ruta:


I les dades:
 Distància amb altures
 48.42 km
 Ascen.acum.
 879 m
 Altitud Màxima
 716 m
 V.mitjana mov.
 14 km/h
 Duració
 05:04:09
 Temps parat
 01:21:29
 Energia
 480.9 Kcal
 Velocitat màxima
 55 km/h
 Freq cardiaca mitja
 132 p/m
 Freq cardiaca màxima
 184 p/m


I els vídeos
1-Trialera de EADA:

2-Esquirols:


I la truita:


Res més, salut i bici !!

2 comentaris:

  1. Anònim27.8.12

    para el autoproclamado heroi del btt dos que somos un poquito mas terrenales señor bartu y un servidor hemos hecho casi lo mismo de 4 a 7,pero sin recuperar todas las calorias.

    ResponElimina
  2. Vaja, el que només parlava a sobre de la bici per fi s'ha dignat a fer un comentari al blog.
    De la capacitat d'en Bartu i la teva a sobre de la bici no l'hem posada mai en dubte, però haurieu d'especificar quina ha estat la ruta que heu fet, nosaltres varem pujar per la trialera de EADA i per Can Maçana. L'únicrratram d'asfalt va ser a la tornada i per raons d'horari.
    Si vols avui puc mostrat-te els nous camins de Castellolí.

    ResponElimina