diumenge, 17 de juny del 2012

Empresa demasiado arriesgada

A partir d'ara, mesuraré millor les paraules que dic en aquest blog, perquè si no, me les haig de menjar amb patates.
Creient que estava ja recuperat del tot, havia promès d'emprendre un repte més seriós: anar al centre geogràfic, i així ho havia anunciat a tort i dret. Fins i tot David (un dels benjamins) veient el meu optimisme també s'havia apuntat al repte. 
I així aquest matí a les 8:00 estaven a la rotonda de La Plana en David,  Josep Sicilia,  Pepe Flores, Bartu,  Pali i Manolo. 
Manolo ha rebatejat la seva specialized com a "calcetines", com el llop de la pel·lícula "bailando con lobos".

Al Can Maçana una inspiració ha il·luminat al David que ha decidit tornar-se cap a casa, i son pare l'ha acompanyat. Resultat: m'he quedat sòl amb les màquines.


Quasi no arribo al Cogulló, i no era la luxació el que em feia mal, sinò les cames que no em responien. Sort que a la baixada hem fet un petit descans per prendre una clara ben freda.

Per als que no coneixeu l'indret i la baixada, he fet un vídeo (3 minutets). La música és el tema JUNY de NYAKSU


Ah, i les dades:

65,29 km, 1.170 m de desnivell acumulat, 15 km/h de velocitat mitjana (en moviment), 5:40:34 hores de durada, i 58 km/h de velocitat màxima.

I la setmana vinent, Martorell o Vacarisses.

Salut, i bici.

2 comentaris:

  1. Anònim18.6.12

    Buenas a todos los seguidores, tengo algo que decir con respecto a la salida, 1º que este Ferran que no se queje tanto, pues para mi estaba en muy buena forma y prueba de ello que no se bajo de su bike en ningun momento (me refiero a las subidas claro)y aguanto como bien dice toda la salida, 2º tengo que decir que en las siguientes salidas la organizacion o resposable de ello tendria que prohibir la salidas de bike con motor (si claro me refiero al Pali, que se ve que durante sus vacaciones a aclopado un motorcillo es su maquina y?¡NO VEAS COMO VA, VA COMO UNA MOTO!) Y 3º Barto espero que no te dieran con el latigo por el retraso de la llegada, pero a que valio la pena...?
    ¡Pues claro que si!. Bueno hasta pronto, Chao

    J.F. TE QUIERO JOANA

    ResponElimina
  2. Pero que motorcillo?es un arma letal que llevo dentro desde hace mucho tiempo y hasta ahora estaba dormido pero por fin se ha despertado y ahora os esta atacando!bueno,a ver si un domingo superamos a los 100km!Ferran,a ti te doy un poco de tiempo para poder a recorrer esta cantidad.

    ResponElimina