diumenge, 10 de juny del 2012

Buscando a Eva

Ei companys, ja s'acaba la recuperació i la setmana vinent ja provarem de fer reptes seriosos (Centre Geogràfic).

Aquest matí érem 5 els que a les 8:00 estàvem a la rotonda de la Plana: Manolo, Pali, Dani, Alexandra i el que escriu aquest blog. Dons sí, per fi l'Alexandra ha pres la decisió de sortir amb nosaltres a pedalar per les muntanyes. S'esperava la presència del Sebas que finalment no ha aparegut.

I vist l'estat físic de tots plegats en Pali ha sortit disparat seguit del Manolo, nosaltres enrederits, controlant tensió, pulsacions, traient el radi trencat de la bici del Dani, vaja, xino-xano. I, sorpresa!! hem pogut arribar a l'alçada del Pali i superar-lo!! La raó és que s'ha trobat a l'Eva fent jogging (sense cap companyia més), i ha decidit que era un bon moment per fer-la petar (la xerrada). Com es nota que li ha anat bé aquest periple per terres asturianes i galegues.

Hem enganyat a la pobre Alexandra i hem fet la llarga (es veu que no em coneix prou), però ha estat ben atesa pel Pali: que si avança les cales 2 cm, que les banyes estan mal orientades, que aquest fre s'ha d'ajustar, que ara t'arreglo el canvi. Estava totalment desconegut, però ho feia per concretar una sessió privada amb una companya de feina nova de l'Alexandra.


Al arribar al port del Bruc, hem deixat que el Manolo i el Pali fessin reptes més seriosos i nosaltres ens hem tornat cap a casa, fent una aturada a Montserrat Parc on ens hem trobat al Toni Cuevas que acabava de fer un petit tiberi. 

Ens han sortit 40 km  a una velocitat mitjana de 13 km/h, un bon aperitiu per a la setmana vinent.

Salut i bici.

1 comentari:

  1. Anònim10.6.12

    fulguitron se ha pronunciado ...

    Vaya vaya con el Pali, de no decir nada a una desconocida con un A3 que se ofreció a hacernos unas fotos a esto, si es que se nos está haciendo grande el chaval.
    Algún día volveré, no sé cuando pero volveré.

    ResponElimina