diumenge, 4 de desembre del 2011

Roturas...

Quina sortida més caòtica hem fet aquest diumenge. La cosa no començava gaire bé quan en Manolo s'ha descartat als primers indicis de refredat (ha tossit dues vegades durant el basket de les nenes i ja ha demanat la baixa). Et recordo que diumenge vinent hauràs de  portar el paper oficial de la baixa.

Com amb en Fulgui ja havíem previst anar a fer el Fideué, havia avisat al meu germà i als seus col·legues per ensenyar-los aquesta ruta (a mi es de les que més m'agrada).

Passada La Puda i direcció a Monistrol pel sender, al pujar a la bicicleta la primera trencadissa (el quàdriceps de la cama esquerra se m'ha agarrotat i he anat ranquejant la resta de la sortida.

A l'estació el meu germà ha hagut d'abandonar per que se li ha trencat la sabata i no podia pedalar, i el José Manuel ha donat un cop al seu canvi (no ha acabat de funcionar bé la resta de la sortida).

Una mica de fred, fins i tot quan esmorzàvem:

A la part tècnica he estat l'únic que no he posat el peu a terra, a excepció de quan se m'ha creuat el "Picador"(cames no, però tècnica...), i cap al Fideué. Després de la bronca que vaig rebre d'un company de la feina respecte la freqüència cardíaca he volgut controlar-la durant la pujada, però de res no ha servit:

(hauré de fer cas a la Núria i posar-me en forma).

I l'última trencadissa ha estat la cadena del Josep S. que ha decidit quedar-se al Fideué i no s'ha adonat fins a mitja baixada (el Pali que estava fort s'ha presentat com a voluntari i n'ha fet la recerca).

Al arribar a Can Sedó no els he convençut per pujar per les roques blaves i finalment hem pujat per carretera.

Abans de les dades de la sortida dues cosetes, avui en Pali ens ha regalat dues noves frases mítiques (el mohicano sóc jo), i el Dani m'ha recordat que no havia calculat l'índex IBP de la cursa de l'esquiador: 98BB (una burrada per 30 km).

 Distància amb altures
 43.26 km
 Ascen.acum.
 933 m
 Altitud Màxima
 448 m
 V.mitjana mov.
 12 km/h
 Duració
 04:33:39
 Temps parat
 00:48:59
 Pendent Màxima
 14.5 %
 V.mitjana mov.
 12 km/h
 Velocitat màxima
 52 km/h
 RPM mitja
 62 rpm
 RPM màxima
 118 rpm
 Freq cardiaca mitja
 150 p/m
 Freq cardiaca màxima
 183 p/m


Salut, artrosi, i bici



4 comentaris:

  1. Aqui hay un fallo tecnico,nada de mohicano!El apodo de Ferran es el ultimo mohicano.Me parece que hoy nuestras maquinas estaban de huelga.La mia cantaba como un canario cuando frenaba.Bueno,si alguien quiere salir el martes o el jueves que me de un toque.(no tengais miedo)

    ResponElimina
  2. Anònim4.12.11

    Sr caipirinha haga el fabor de devolberme mis pegatinas y un peine para poder peinarme,el ultimo mohicano los papeles para hacer parte...y decirle a Manolo que hoy no iso frio para quedarse en la cama.............

    ResponElimina
  3. Anònim4.12.11

    haber si repasamos las cadenas y el embrague para no buscar escusas

    ResponElimina
  4. senor anonimo que ponga su nombre por favor!

    ResponElimina