dissabte, 27 d’agost del 2011

No salen ni a la pedalada

Aquests bikers, no surten ni tenint l'esmorzar gratis (segur que el Pali no ho sabia).

Aquest dissabte hem fet la pedalada de la festa major de Collbató, la clàssica ruta fins a la Vinya Nova passant per Can Jorba.

L'organització corria a càrrec dels companys de La Taca, i queden molts punts a corregir de cara a propers esdeveniments "familiars":

  • Una samarreta de regal, com a les primeres edicions, no està de més. O si no un bidó, segur que els amics de Zona Bici o el Santi (Cicles Esparreguera) l'haurien facilitat a canvi d'una bona publicitat. 
  • NO és acceptable que els cotxes circulin en paral·lel a les bicicletes, la gent que fa de control a les cruïlles ha de fer-se respectar, sempre amb el suport de la policia local (a l'edició de la Collbatonina me les vaig tenir amb uns conductors mig ebris que sortien de la Vinya Nova i la Policia Local no va tenir nassos d'aparèixer al·legant que sortia fora de la seva jurisdicció -quines penques-).
  • Com a colofó, i també com s'ha fet a altres edicions, tenir accés gratuït a la Piscina per refrescar-nos no hauria estat de més.


Res que no es pugui solucionar de cara a l'any vinent, us deixo amb una foto del Guillem i el Joel a la Vinya Nova

Salut, artrosi, demà sortiu? i bici

1 comentari:

  1. Hola Ferran!Estoy de vacaciones.Ayer por la noche llegue a mi casa en Eslovaquia.Vine en coche con mi hermana pequena.Volvere a Espana el 11 de septiembre.

    ResponElimina