diumenge, 11 de març del 2012

Divididos...

Ostres, avui hem fet una sortida per etapes, no sé si algú haurà arribat a casa acompanyat d'algun altre biker.

Igor no ha aparegut aquest matí, això i el retorn del Josep S. augurava una sortida "tranquileta" (jo també havia de tornar d'hora a casa ja que tenia dinar a Barcelona). Ja de bon inici en Josep A. i en Toni Cuevas tenien ganes de marxa i hem pres camí de l'EADA per la trialera (de conya per a la meva artrosi).

A mig camí hem convençut al Josep S. d'anar al coll del Bruc per "la llarga", però quan hem arribat no ha hagut manera de enredar-lo per pujar a les antenes. Aquí ha girat cua i ha tornat per la carretera (suposo que haurà arribat bé a casa).

Pujant a les antenes hem agafat el camí dels senglars, i al arribar al final ja era tard, la majoria del grup volia tornar a casa, així que el Pali i en Manolo se n'han anat pel seu compte (hauran fet uns 587 km o alguna cosa per l'estil).

En Josep A. ens ha il·lustrat per un corriol desconegut però amb la mala sort de que en Pepe F. ha punxat roda i no portava càmeres de recanvi (Pepe les tubulars de 29' també punxen!!). Hem arribat a Can Aguilera i des d'aquí per carretera.


Jo ja feia tard i he començat a tirar fent relleus amb el Dani, però la roda del Pepe no donava més. Així que en Toni i el Dani s'han quedat amb ell per donar-li un cop de ma. Tot i que jo ja estava fos (més per les represàlies d'arribar tard que per l'esforç físic), en Josep A. m'ha ajudat a arribar a La Plana.

Bé, crec que hauríeu de fer comentaris més que res per saber si heu arribat a casa sans i estalvis.

Les dades:

 Distància amb altures
 44.94 km
 Ascen.acum.
 742 m
 Altitud Màxima
 690 m
 V.mitjana mov.
 15 km/h
 Duració
 04:00:31
 Temps parat
 00:49:12
 Energia
 506.4 Kcal
 Velocitat màxima
 59 km/h


Salut, artrosi i bici.

2 comentaris:

  1. Anònim13.3.12

    Buen dia Bikers, con respecto a la salida del domingo 11-03-12 queria agradecer a los que me esperaron cada 00:10 h. para poder inflar la rueda trasera de mi maquina, pues he descubierto ( como dice Ferran )que las ruedas de 29" tambien pinchan, pero bueno al final con la compañia grata de Dani, consegi llegar a casa que es lo importante.
    Nuevamente agradezco la paciencia y espera de:
    Toni,Dani,Josep A.,Ferran. ( no tengo duda que Pali,Manolo y Jose s., tambien me habrian ayudado ) gracias tambien.
    pepe f.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pepe, pernoda que no te esperase en la carretera peró llegaba tarde a un compromiso familiar. Y respecto a Pali y Manolo, yo no lo tendría tan claro, esperan a la mínima oportunidad para poder dar hachazos ....

      Elimina