dijous, 29 d’agost del 2024

Targeta groga

No m’havia oblidat de la crònica, però no volia que aquesta eclipsés la nova activitat que tot just ara es vol iniciar i que de ben segur aconseguirà més adeptes als Bikedeferro.

Com que, per motius aliens a l’organització, s’ha hagut de suspendre, deixeu-me que us expliqui els que vàrem fer diumenge i tot allò que es va coure durant la sortida.

Aquesta vegada, el títol de la sortida l’estava perfilant a mida que m’apropava al PIR2, però crec que “mala companyia” la l’havia fet servir més d’una vegada.

I és que resulta que diumenge tant en Barto com el Josep Sicilia eren baixa i allà m’esperaven en Fulgui i el Sebas, que com ja sabeu, estan com uns 20 punts per sobre del meu nivell. Tocava patir...

I sí, des del minut 0 (les 8:20 per ser més exactes, que torno a arribar tard) el ritme era molt viu. Aquest havien sentit també les queixes de Carles de Andrés del ritme lentíssim de les primeres etapes de “La Vuelta” i volien posar remei.

I aprofito aquest foro per queixar-me públicament perquè La Vuelta ni s’apropa a les nostres terres, així no hi ha manera de fer el plan renove dels bidons d’aigua.

Seguint amb la crònica dels esdeveniments de diumenge, just quan sortíem de Collbató, direcció Vinya Nova, un altre biker se’ns unia, era en David (aquest a 40 punts per sobre) que decidí fer-me companyia durant l’ascens.

De nou la rampeta de Can Jorba em va fer baixar de la bike, no per falta de forces (que també), sinó perquè tenia les ulleres empapades i no veia on trepitjava.

Aquí, és quan comença a fer-se més suau el recorregut (si més no mentalment) i vàrem poder confabular noves activitats a les nostres sortides:

Va prenent forma de nou “La Classificació”, on estem detallant el sistema de puntuació i de mèrits i demèrits, d’aquí el títol de la crònica d’avui. Així establirem, com fa la UCI, el sistema de targetes grogues per coses com per exemple: no tenir la bike en condicions el dia de la sortida, fer bloquejos, posar el peu a terra, portar una e-bike, fer més bloquejos, etc.

Com a primícia també us puc informar que engeguem la secció de test de nous materials i productes, hem fitxat al responsable de la súper exitosa pàgina “Hobbies y Gadgets” que anirà provant i dictaminant veredicte sobre tots aquells materials que ens facin arribar. Ja tenim aparaulada la primera comparativa sobre motors de e-bike.

Aquesta secció ja fa temps que la teníem que haver engegat, però el responsable estava intentant treure tot el fruit de la polsera p. que s’havia agenciat.

I així xerrant, ja estàvem al camí de les batalles. Jo pensava que com a mínim aniríem a Castellolí (per allò de la càrrega d’esforç ascendent), però no, a la caseta van decidir que tenien prou de veure’m patir i preníem ruta cap el fornet.

L’equip de nutricionistes m’ho van aclarir: com que no hi havia botifarra, no calia cremar tant.

En Fulgui proposà de fer sortides de muntanyisme, aprofitant que encara fa bo, a les que podrien participar les parelles, fills i avis. Segur que ens ho passarem molt bé...

I tocava tornar, aquesta vegada, la baixada no va ser directa i ens vàrem permetre el luxe de prendre algun corriolet. 

Ja tinc ganes de que arribi el diumenge per sortir de nou. 

 Go,go, go, let's go!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada