diumenge, 1 de setembre del 2024

Campanyes publicitàries o el nou TINDER

Quin enrenou aquesta setmana amb els supermercats i les pinyes, el que semblava un acte natural i espontani ha resultat ser una campanya publicitària, que a l’equip de marketing d’una reconeguda cadena de supermercats de la que no diré el nom, se li ha anat de les mans.

I és que el MERCADONA s’ha omplert de preadolescents en l’horari de 19 a 20 hores, de totes totes, un públic objectiu que no és el target desitjat pel supermercat.

Això ha provocat que durant tota la setmana m’hagi estat impossible, per falta de matèria primera, poder fer la increïble pizza tropical que a la major part de bikers ens agrada.

El que realment em sap greu d’aquesta història, és que els del marketing, han copiat la idea del ligoteo del món de les bikes:

No cal que us ho recordi, però de tot biker és conegut que, quan busques rotllo, has de portar el bidó cara avall, com el que surt a la foto.

Aquesta sempre ha estat la manera de lligar, a sobre de la bike: sempre mires el cul del que hi va al davant, la respiració és molt forta, el maillot súper arrapat i això dona peu a moltes males interpretacions. Com que no abans no hi teníem TINDER, algú va tenir aquesta feliç idea i així evitar malentesos.

Aclarit el tema, us comento la sortida d’aquesta setmana i les novetats al bloc.

La previsió del temps no augurava que diumenge hagués sortida, però en Jose Sicilia, en plena eufòria pel partit del Barça, envià amb traïdoria i nocturnitat el missatge de convocatòria.

L’Efrén i el David es descartaven de seguida, al·legant causes diverses i poc creïbles.

La resta, resignats, preparàvem tot l’imprescindible per a la sortida.

A les 6 del matí, el despertador vibrava i saltava del llit, tot cofoi, per gaudir d’un matí pedalant.

Al carrer començaven a caure quatre gotes que no presagiaven una bona sortida.

Veient que el temps no millorava, vaig copsar al grup sobre la conveniència de sortir i va ser en Sebas (a este no los han cambiado), que digué que agaféssim l’impermeable i cap amunt.

Arribava xop a la parada de BUS del PIR2, on els meus companys s’aixoplugaven:


I quan va deixar de ploure insistentment, ens posàvem l’impermeable per sortir direcció al Bruc.

No hi havia gaire gent, només un grup d’uns 10 e-bikeros ens passaven a tota bufa per anar a esmorzar a la Vinya Nova (que per cert, està de vacances).

Al arribar al camí que ens porta al cementiri, la pluja començà a caure amb insistència. Ens aturàvem per tornar-nos a posar l’impermeable que només feia uns minuts que ens havíem tret,la cremallera del Sebas tornava a travar-se, la pluja queia més insistent, la paciència que s’anava esgotant...

En aquest moment i vist el panorama, tots vàrem acordar que el millor que podíem fer era anar a prendre un cafè a Collbató.


 I si, bikers, avui 1 de setembre comença la COMPETI!! no digueu que no estàveu avisats.

Repartim els punts de la jornada:

 

  • Com que la sortida no ha cobert el 60 % del planificat, només es suma la meitat dels punts: +10
  • Uniforme oficial: J. Sicilia  + 3.
  • Premi a la competitivitat: no hi ha hagut cap dubte, per la seva insistència en sortir i per la lluita ferotge amb la cremallera, Sebas + 3.
  • No hi ha hagut penalitzacions.

PD: no sé si us heu fixat en el detall de les fotos d’abans: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada